historien

sådan är den…kafkavärlden

OM20121119 12:02

from: Ove Mollvik ove.mollvik@ebstv.se
till: alf susaeg <alfsusaeg@gmail.com>
datum: 19 november 2012 12:02
ämne: RE: ser att du förbisåg

Alf, Systemets ömmaste punkt som du på detta egensinniga sätt klargjort är att ingen ansvarig som gjort sin karriär genom att vara lojal mot överordnad makt någonsin kan bli dömd för dumhet, omoral eller brottslighet. Makt är rätt enligt den perversa brödraskapsordning som globalt gäller. Inom media såväl som näringsliv, kommun, stat och kyrkoförvaltning är det samma förhållande som du mycket riktigt har kommit fram till.
När du sedan fortsatt lika ihärdigt att försöka få mig och gamla vänner att passa in i samma system så visar du dig i praktiken gå den verkligt styrande överstatliga maktens ärende. Om du är medveten om detta eller ej är jag fortfarande nyfiken på. Jag tror på en högre rättvisa som jag genomgående försökt förklara för dig men någonting som tydligen går före och tränger ännu djupare in i ditt medvetande hindrar oss då gång på gång från fortsatt dialog.
Med precis samma logik du velat misstänka mig för att gå någon högre makts ärende måste jag vara på min vakt mot dig för att gå psykförsvarets ärende. Så länge du inte vill tro på budskapet om den dubbelriktade och absolut jämbördiga välviljan oss mänskliga individer emellan är vi båda lika utsatta. / Ove

original/skärmdump
https://dokubank26.files.wordpress.com/2012/11/om20121119-skd.jpg

Annonser

Written by susaeg

27 november, 2012 den 03:50